Blog

Votación interactiva para eventos y congresos

Votació interactiva per a esdeveniments i congressos

La votació interactiva en esdeveniments és una eina clau per involucrar a l’audiència, estimular-la i avaluar el grau d’atenció, participació i coneixement. És una manera de construir esdeveniments interactius on l’assistent és part protagonista. Gràcies a un sistema de votació interactiva pots optimitzar els resultats d’un esdeveniment, maximitzar la participació del públic, enriquir una presentació, aconseguir informació valuosa o un feedback instantani sobre un assumpte o producte concret, avaluar opinions i impressions…

Stereo Rent compta amb el sistema de votació interactiva, Turning Point, que transforma presentacions de PowerPoint estàndard en una poderosa eina de comunicació bidireccional. A través d’aquest sistema, es realitza una presentació de PowerPoint, on moderadors i presentadors poden mostrar preguntes, enquestes, sondejos d’opinió i tota mena de problemes complexos que requereixen la participació dels assistents. D’aquesta manera, el públic podrà participar i seleccionar una resposta a través del seu dispositiu. Totes les respostes es transmeten a l’ordinador que recopila les dades i mostra a continuació en directe els resultats a la pantalla. Es genera així un feedback en temps real, i es fomenta un intercanvi d’opinions i idees entre el públic i els moderadors.

Lloga ja el teu sistema de votació interactiva i crea sessions on l’audiència és la protagonista. Gràcies a aquesta comunicació bidireccional instantània, l’èxit del teu esdeveniment es multiplicarà.