Blog

Estadi CampClar - Atlestime

Stereo Rent amb l’esport

Una vegada finalitzats els XVIII Jocs del Mediterrani, volem felicitar als esportistes espanyols que han aconseguit quedar segons en el medaller amb un total de 122 medalles. El comitè organitzador de l’esdeveniment ha aconseguit la participació de 4000 esportistes representant 26 països en uns jocs que han rebut en públic l’agraïment d’Amar Addadi, President de la Comissió Internacional dels Jocs.

La Fundació Tarragona 2018 ens ha donat la oportunitat de poder contribuir aquest èxit equipant 15 seus on es desenvolupaven les proves. A més d’instal·lar els equips de sonorització necessaris en cada un dels espais, hem instal·lat pantalles de LEDs en l’Estadi Olímpic i el Centre Aquàtic de CampClar. També hem equipat la Tarraco Arena, l’Auditori de Camp de Mart i el Canal Olímpic de Catalunya així com els pavellons o poliesportius de Cambrils y el de Constantí on s’han desenvolupat importants competicions de Judo, Karate y Halterofília.

 

El nostre equip tècnic format per més de 50 professionals amb dos directors tècnics y un responsable de producció al capdavant, han instal·lat y han fet una impecable assistència a totes les competicions estan al càrrec del control tècnic de so y de vídeo.

Gràcies a també a ells!