Blog

Unidades móviles para grandes eventos

Unitats mòbils per a grans esdeveniments

Una unitat mòbil és un sistema perfecte per a la producció de tot tipus d’esdeveniments exteriors, esportius, institucionals, musicals, culturals… Es tracta d’un sistema que fa possible tota mena de produccions exteriors. L’objectiu és traslladar l’estudi de TV al carrer i així assegurar una completa cobertura de l’esdeveniment.

En Stereo Rent comptem amb una unitat mòbil per a grans esdeveniments formada per un conjunt de controls tècnics i de producció, com els que pots trobar en un estudi. És un sistema complet de producció instal·lat en un vehicle i que permet cobrir qualsevol esdeveniment, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. En ell podem trobar 6 càmeres Sony, un mesclador de vídeo i una d’àudio, tituladores, servidor, controls de so, control d’imatge, magnetoscopis, replays…

En Stereo Rent posem a disposició del client una unitat mòbil completa per a la retransmissió de qualsevol tipus d’esdeveniment. Un sistema professional i eficaç amb el qual obtenir una cobertura perfecta i d’alta qualitat.