Blog

Traducción simultánea en los eventos

Traducció simultània en els esdeveniments

Els idiomes no poden ser una barrera. Per això, en esdeveniments internacionals o en grans esdeveniments on diverses llengües són les protagonistes, és important que el llenguatge i la comunicació sigui entesa per cada un dels assistents o ponents de la mateixa forma. És aquí on entren en joc els equips de traducció simultània. Una tecnologia clau per dotar l’esdeveniment d’un caràcter internacional i alhora, afavorir el seu desenvolupament.

Entenem per traducció simultània aquella que es realitza en temps real i de forma paral·lela al discurs. Mentre l’orador parla, es superposa el discurs original i la traducció o interpretació. En Stereo Rent comptem amb equips de traducció simultània d’última generació per a tot tipus d’esdeveniments, com ara esdeveniments corporatius, conferències, congressos o fires, entre d’altres.

La nostra tecnologia s’adapta a tot tipus de necessitats i escenaris, tant per a petits com a grans esdeveniments, i a més es pot simultaniejar l’ús de diversos idiomes. L’objectiu és garantir que aquells que ho necessitin rebin la informació traduïda de manera simultània al discurs.

En Stereo Rent disposem de sistemes de traducció simultània tant analògics (Philips) com digitals (Bosch) amb tots els seus elements per a la instal·lació de sistemes de lloguer: cabines d’interpretació, radiadors i receptors de fins a 32 canals. A més, també comptem amb packs de traducció amb diferents configuracions adaptades al nombre d’assistents. Cada pack inclou: 1 unitat central, 1 emissora, radiadors, receptors, auriculars, pupitres i cabines. Disposem de packs de fins a 1.200 receptors i 8 cabines.

Confia en els nostres sistemes de primeres marques i multiplica l’abast del teu esdeveniment. La nostra tecnologia et garanteix una comunicació fluïda de màxima qualitat. No ho dubtis més i lloga ja el teu equip de traducció simultània!