Blog

Mappings para eventos de empresa

Projector Christie Boxer 4K i les seves aplicacions en vídeo mapping

S’aproxima l’hivern, els dies es fan més curts i es fa fosc aviat, però no per això hem de centrar únicament els nostres esdeveniments a espais interiors.

S’acosta l’època ideal per al nostre projector Christie Boxer 4K. Amb ell podem realitzar impecables composicions de vídeo mapping gràcies a la seva resolució nativa de 4K, o perquè ho entenguem bé: 4 vegades una resolució Full HD en una sola imatge.

En Stereo Rent som experts en aquest tipus de grans projeccions en les seves innombrables aplicacions. En ocasions es tracta de moments lúdics que formen part d’un concepte global i s’encaixen dins de jornades, festivals o diferents tipus d’esdeveniments culturals, però en altres ocasions es tracta de donar força a un branding dins de campanyes de presentació, de fidelització o de consolidació de marca. Treballem amb el nostre client desenvolupant la idea i formant un equip de treball des del primer dia amb el nostre departament creatiu.

No cal que disposis de continguts, nosaltres t’ajudem a crear-los i al mateix temps el nostre equip tècnic buscarà la millor solució apostant per la tecnologia més moderna per fer-ho. El projector del que avui us parlem disposa de tecnologia Christie Twist per a realitzar blending i warping per a projeccions sobre superfícies corbes o irregulars, sense necessitat d’equips externs. Disposa de 3 xips DLP que ens ajudaran a aportar una major nitidesa d’imatge i major contrast.

Atreveix-te amb una projecció de gran format i veuràs els excel·lents resultats. En Stereo Rent tenim tot el necessari per fer-ho possible.