Blog

Proyector 4k30 para cenas de empresa

Projector 4k per a sopars d’empresa

Els esdeveniments i sopars d’empresa solen caracteritzar-se per ser presentacions de productes, dades, balanços, propostes… i és important comptar amb els equips audiovisuals adequats que compleixin amb aquests objectius de forma reeixida i així dotin de professionalitat a l’esdeveniment. Per això, us proposem el projector Christie Boxer 4K30 d’altes prestacions per sorprendre el públic per la seva qualitat i els seus resultats.

Es tracta d’un projector ideal per multiprojeccions, pantalles de gran format i videomapping. Té una resolució nativa 4k Ultra HD i 30.000 lúmens que proporcionen imatges de gran definició, qualitat i nitidesa. És un sistema que ha estat reconegut com el millor projector de l’any en la darrera edició dels AV Awards. Compta amb tecnologia DLP de 3 Xips que optimitza el rendiment i la rapidesa del temps de resposta i garanteix un contrast excel·lent.

El Christie Boxer a més pot utilitzar-se en qualsevol condició lumínica, ofereix grans resultats tant tècnics com creatius, i es pot projectar en qualsevol posició, fins i tot de forma central o vertical. A més, la seva tecnologia Twist permet fer blending i warping. És petit, lleuger i silenciós el que el fa perfecte per a ser transportat i manipulat fàcilment.

Lloga ja el teu Christie Boxer 4K per als teus sopars d’empresa. Gràcies a les prestacions i característiques d’aquest sistema, els esdeveniments d’empresa adquireixen un resultat reeixit gràcies a la espectacularitat de les imatges que es projecten.