Blog

Procesador de vídeo para eventos en directo

Processador de vídeo per esdeveniments en directe

Stereo Rent és una empresa amb 30 anys d’experiència en el sector audiovisual, especialitzada en la organització de tot tipus d’esdeveniments i el lloguer d’equips audiovisuals. Avui us volem presentar les característiques d’un processador AV d’última generació per presentacions de qualitat i esdeveniments en viu.

A Stereo Rent comptem amb un processador d’alta gamma basat en la plataforma de LiveCore. Es tracta d’un sistema de gran capacitat de processament i SoftEdge, per aconseguir unes presentacions d’alt nivell amb una resolució de sortida de fins a 4K. Connectivitat versàtil per un processador d’última generació que permet adaptar-se a les demandes més exigents del mercat. Aquest potent switcher multipantalla amb 32 escaladors ofereix 42 plug d’entrada i inclou a més una sortida Dual-Link per efectes de control amb vista prèvia de totes les fonts. A més, fins 100 memòries entre frames i logotips, així com blending horitzontal i vertical.

Aquest sistema pot gestionar qualsevol font de vídeo des d’ordinador fins compost, i de sortida a tota una varietat de formats, HD-TV, PC i 4K. Amb un pes de 19 Kg, aquesta tecnologia es perfecta per la preparació tècnica d’esdeveniments i es pot controlar des de el panell frontal o des de un software remot.

La qualitat d’aquest sistema el fa destacar per sobre d’altres processadors i ofereix uns resultats que compleixen amb les expectatives. Si tens qualsevol dubte, a Stereo Rent t’assessorem sobre aquest tipus de tecnologia pels teus esdeveniments.