Blog

Nuevos altavoces Bose F1 812 ARRAY

Nous altaveus Bose F1 812 Array

En Stereo Rent seguim creixent en serveis i productes i per això, avui us presentem els nostres nous altaveus Bose F1 Model 812 Array, que incorporem al nostre magatzem de so per a satisfer les necessitats en l’organització de tot tipus d’esdeveniments. Està format per top i un subwoofer.

Es tracta d’un sistema que permet a l’usuari adaptar al so a les necessitats de cada espai i a les diferents aplicacions i gràcies als seus quatre patrons possibles de directivitat, es pot controlar la cobertura segons l’escenari o les especificacions del lloc. Aquest F1 812 es considera el primer altaveu autoemplificado portàtil, té una potència de 1000W i és un conjunt d’altaveus format per vuit de 2,25 polzades per a freqüències mitjà agudes i per les baixes freqüències consta d’un transductor de 12 polzades. Pesa 20 kg i compta amb dues entrades per micròfons o mixers i una línia de sortida XLR que possibilita la barreja de les entrades o per a una connexió en cadena amb un altre sistema d’altaveus. El subwoofer, amb idèntica potència, pesa 26 kg i té una línia d’entrada i una altra de sortida per a l’enviament del senyal.

Es tracta d’un sistema, de muntatge fàcil i ràpid, que permet l’optimització del so tant cap a un públic a nivell de sòl, en graderia o sobre l’escenari. Amb aquest nou equip, en Stereo Rent seguim ampliant el nostre magatzem d’equips per donar resposta a la demanda de clients i empreses i oferir així una qualitat de servei màxima en qualsevol dels escenaris possibles.