Blog

Nueva cámara Sony-PXW-FS7

Nou sistemes de vídeo, la càmera Sony PXW-FS7

Us presentem la Sony PXW-FS7, càmera d’alta velocitat 4K, amb la que apostem per satisfer les necessitats dels nostres clients en tot tipus d’esdeveniments. Gràcies aquest nou equip, des de Stereo Rent oferim una producció de vídeo completa i de qualitat adaptada a les necessitats de multitud de projectes.

La Sony PXW-FS7 ofereix una qualitat de resolució màxima i una reproducció de colors a diferents velocitats de bits. Gràcies al seu sistema XAVC, els detalls de les gravacions es multipliquen i el resultat és brillant. A més la càmera, es caracteritza pel un disseny ergonòmic i portàtil que afavoreix els seu maneig y manipulació. Destaca la seva estabilitat i rigidesa, és còmoda en gravacions de llarga duració e incorpora targetes de memòria d’última generació, i extremadament fiables.

La nova Sony (156x239x247mm) pesa 4,5kg i permet l’entrada d’àudio de 4 canals. La FS7 permet una gravació contínua en FULL HD, a altres freqüències de quadre (180 fps) per així captar cada detall. A més ofereix una gravació contínua a càmera lenta i ràpida. Amb aquest nou equip Stereo Rent continua apostant per una tecnologia de qualitat i d’última generació que afavoreix l’èxit de cadascun dels seus projectes.