Blog

Mappings para eventos de empresa

Mappings per a esdeveniments d’empresa

Avui dia, les empreses centren els seus esforços en el desenvolupament d’esdeveniments o esdeveniments socials per reforçar la seva marca, captar clients, presentar productes, serveis… Les poyecciones en 3D i vídeo mappings han anat guanyant terreny i s’han convertit en un element clau en aquests esdeveniments.

L’objectiu és generar continguts audiovisuals que sorprenguin als assistents i afavoreixin l’èxit de l’esdeveniment. S’aconsegueixen presentacions 3D amb un efecte modern i elegant. Les imatges se solen projectar en edificis o altres superfícies reals o objectes quotidians, ia més es fan servir diferents efectes d’àudio i so per afavorir l’efectivitat del xou. Des de Stereo Rent comptem amb un ampli catàleg de projectors per aconseguir un vídeo mapping de qualitat.

El nostre projector Christie Boxer 4k30 és ideal per aconseguir un gran espectacle audiovisual. Amb la seva tecnologia DLP, el contrast i la nitidesa són excel·lents. Els resultats són perfectes amb imatges d’alta qualitat i s’aconsegueix una projecció magnífica. A més, el proper dia 30 d’octubre tindrà lloc el canvi d’hora pel que es farà de nit abans. Comença llavors una època ideal per oferir un vídeo mapping espectacular en el teu esdeveniment amb el qual aconseguiràs captar l’atenció de tots els assistents.

Gràcies a aquestes tècniques audiovisuals, es poden afegir diferents dimensions a una imatge i es dota de moviment a una superfície estàtica. D’aquesta manera, s’aconsegueix una presentació audiovisual espectacular amb una narrativa que afavoreix la cohesió i el desenvolupament de l’esdeveniment.

El resultat és innovador i molt atractiu. El vídeo mapping atorga al teu esdeveniment d’empresa un valor afegit i d’aquesta manera, l’èxit està gairebé garantit. Aposta per aquesta tècnica i aconsegueix una esdeveniment impactant amb els nostres projectors i els nostres equips audiovisuals. T’esperem a Stereo Rent!