Blog

AERO-DAS CA 28A line array

Line array per sonoritzar exteriors

Oferir un so coherent i unificat és l’objectiu clau de qualsevol esdeveniment, per això avui ens volem centrar en el sistema Line Array i en dos models en particular, l‘AERO DAS CA-28A i CA-215A. Es tracta de dos sistemes, concebuts com sistemes modulars, i que units a altres unitats ofereixen una font lineal de so d’alta directivitat i rendiment per a sonoritzar tot tipus d’espais.

El sistema Aero Das CA-215A és una unitat monoamplificada de baixes freqüències amb altaveus 15GN d’última generació en una configuració de radiació directa. Pesa 64,5kg i permet el seu acoblament a altres unitats de CA-215A o CA-28A. És un sistema de fàcil maneig que es pot transportar fàcilment gràcies a les seves rodes i les seves unitats poden girar-se per obtenir una major cobertura.

D’altra banda, comptem a Stereo Rent amb el sistema Aero Das CA-28A, un model biamplificado d’array compacte de dues vies, que s’utilitza per unir-se a altres unitats de forma segura, ràpida i senzilla. El seu resultat, sense buits, millora les prestacions del sistema i ofereix un resultat d’alta qualitat. Una única font sonora que a més permet un important estalvi d’energia.

Gràcies a aquests dos sistemes amb tecnologies avançades s’aconsegueix un Line Array perfecte per sonoritzar tot tipus de llocs exteriors amb resultats de qualitat. Compta amb Stereo Rent i aconseguiràs un so perfecte per al teu esdeveniment.