Blog

Las posibilidades de la tecnología 3D en los eventos

Les possibilitats de la tecnologia 3D en els esdeveniments

La tecnologia 3D és el present i futur en tot tipus de sectors i àrees de negoci. Aporta valor, innovació, diferenciació i una experiència inoblidable per a aquells que la viuen. Per això, avui volem destacar algunes de les possibilitats que la tecnologia 3D pot oferir en l’organització d’esdeveniments, un sector que sens dubte, ha d’estar al servei d’aquests avenços tecnològics per assolir l’èxit desitjat.

La tecnologia 3D ofereix avui dia un horitzó ple de possibles aplicacions, com la possibilitat de visitar un espai de forma virtual i des de qualsevol dispositiu. Així els organitzadors d’esdeveniments no hauran de desplaçar-se al espai físic per conèixer i valorar les capacitats del lloc.

A més, es tracta d’una tecnologia que suposa grans beneficis també per al públic i assistents, que a través d’ella tindran accés a tota mena de continguts rellevants, així com mapes interactius, imatges, vídeos i diverses descripcions detallades de les diferents zones. Aquesta tecnologia afavoreix la visita virtual de l’assistent amb gran facilitat i rapidesa. Es tracta d’una forma de promocionar espais i infraestructures perquè empreses i organitzadors d’esdeveniments decideixin optar per un lloc o un altre de forma senzilla. Utilitza les possibilitats 3D per oferir a més una cobertura de vídeo de 360º, crear mons paral·lels amb ulleres immersives o provar productes nous a través d’una pantalla, entre moltes altres aplicacions. La tecnologia punta marcarà sens dubte la diferència de l’esdeveniment.

La impressió 3D és una altra de les tecnologies actuals i pot incorporar-se al sector dels esdeveniments amb diferents possibilitats, com dissenyar un espai, crear elements de l’escenari o peces prefabricades per muntar i desmuntar un lloc en només unes hores.

Des Stereo Rent apostem per la tecnologia 3D perquè tant l’empresa com els assistents gaudeixin d’una experiència única. Per això, comptem amb tot tipus d’equips audiovisuals com pantalles i projectors 3D i gestionem les produccions i tots els continguts perquè l’usuari final no s’hagi de preocupar de res.