Blog

camión pantalla

Les millors pantalles LED per als teus esdeveniments

En Stereo Rent comptem amb la tecnologia més innovadora per a tot tipus de serveis audiovisuals. Tecnologia que compleix amb les exigències i les necessitats dels clients, i que destaca per la seva qualitat i la seva fiabilitat. Tenim des de projectors, microfonia, pantalles, il·luminació o escenografia, entre molts altres. Avui us volem presentar tres opcions en pantalles LED aptes per a qualsevol tipus d’esdeveniment:

  • El camió pantallaàgil i compacte, permet un desplaçament ràpid i segur a qualsevol punt. Té una total autonomia de funcionament de 20 hores i és un sistema que està operatiu en només 45 minuts, pel que es redueixen d’aquesta manera elevats costos d’instal·lació d’equips i materials. Destaca per la seva qualitat d’imatge, fins i tot amb llum a ple sol. El camió pantalla és l’opció perfecta per a esdeveniments d’exterior.
  • Absen A7: El sistema LED A7 de Absen ofereix molts avantatges: tecnologia SMD, alta resolució, alta lluminositat, fiabilitat, versatilitat i qualitat en la reproducció de qualsevol tipus d’imatge. Brillantor de 6000 nits. El disseny dels mòduls fa que siguin molt lleugers i fàcils de manejar, així com de transportar i també el muntatge. Aquesta pantalla d’alumini està realitzada amb materials d’alta qualitat i la més avançada tecnologia de dissipació de la calor. No produeix soroll, no fa servir ventiladors. El seu índex de protecció és IP65, tant la part frontal com la posterior, permetent el seu ús en qualsevol lloc exterior.
  • I finalment, el sistema Utile 2 amb un disseny ultra-prim i ultra-lleuger. Ofereix una alta precisió i una unió sense espais per crear una imatge uniforme. La seva grandària és de 500x500mm. Fàcil transport així com un ràpid muntatge. Consta d’un píxel SMD totalment negre per oferir un alt contrast de 5000: 1 i una imatge més suau. Es tracta d’un sistema de fosa d’alumini format per un eficaç mecanitzat d’ancoratge entre panells.

Abans d’escollir un sistema o un altre, és important conèixer les característiques específiques de cada pantalla. D’això dependrà la qualitat de les imatges que s’ofereixen. Des de Stereo Rent, t’ajudem a escollir el sistema que millor s’adapti a les teves necessitats. T’esperem!