Blog

La tecnología de celebraciones y bodas

La tecnologia de celebracions i casaments

Avui en dia els casaments s’han convertits en grans esdeveniments multitudinaris on no hi falta ni un sol detall. A nivell de decoració, és l’expressió màxima, ja que podem trobar a les celebracions tot tipus d’elements decoratius. I no només parlem d’una escenografia cuidada i al detall, sinó que avui dia també són molt importants els equips audiovisuals en aquest tipus de celebracions.

Els equips de so solen ser bàsics en aquest tipus de esdeveniments que cada dia es treballen més. Durant un casament o celebració hi ha diferents intervencions tant dels protagonistes com dels assistents i cal que aquest so arribe a tothom. Per això, cal comptar amb micròfons, altaveus o altres sistemes de so. A més, no ens podem oblidar de la música, una cosa molt característica i que és protagonista de gran part de l’esdeveniment. Per això, presta atenció als diferents equips amb els quals comptes per garantir en tot moment una so de qualitat i nítid.

Les pantalles de projecció també solen ocupar un lloc principal en aquests esdeveniments per a tot tipus de presentacions. Successió d’imatges o vídeos informals que amenitzen l’ambient i atorguen aquest caràcter visual i emotiu a l’esdeveniment. Has d’escollir per un tipus de pantalla o una altra en funció de les dimensions del lloc o si és un espai obert o tancat.

La il·luminació també és un aspecte bàsic en els esdeveniments i en aquest cas en els casaments, ja que aporten caràcter i personalitat al lloc escollit. En funció de l’escenari, serà necessària un tipus de llum o una altra. Parlem d’il·luminació LED, focus o fins i tot altres opcions de llum com diferents bombetes penjant o superposades, estrelles lluminoses, cortines de llum… Són moltes les opcions que avui dia s’utilitzen per ambientar un casament i així afavorir un ambient únic i màgic. Tot depèn a més de si es tracta d’un esdeveniment a l’aire lliure o en un interior, ja que les característiques lumíniques canvien totalment.

A Stereo Rent volem que el teu esdeveniment sigui únic i inoblidable, i per això comptem amb tots els equips necessaris, tant de personal com de sistemes audiovisuals, perquè la teva celebració abast l’èxit desitjat.