Blog

La importancia del sonido en las exposiciones

La importància del so en les exposicions

El so és un factor fonamental en l’organització de qualsevol esdeveniment i forma part dels elements audiovisuals necessaris perquè un esdeveniment compleixi amb els objectius plantejats. Tant si es tracta d’un esdeveniment corporatiu, cultural o una exposició o fira. La música crea ambient, ja sigui sol un so de fons o simplement l’utilitzat per a ponents, presentadors o oradors, per amplificar les seves veus. En aquesta ocasió ens volem centrar en la importància del so en una exposició.

A l’hora de realitzar una exposició és clau pensar en les prestacions acústiques necessàries, ja que el so envolta la sala o la zona d’exposició i dóna forma a aquesta. És el so ambient que combina amb allò que estem exposant i otorga personalitat i caràcter a la mostra. La música o el so utilitzat ha d’estar en concordança amb l’estil de l’esdeveniment. És un tot que dóna forma a l’esdeveniment de forma homogènea i global. És important cuidar aquest aspecte tant si la música és protagonista com si està en un segon pla.

En una exposició, s’han d’escollir els gèneres adequats per afavorir la motivació, per ajudar a guiar al public per l’espai.

L’equipament acústic afavorirà el bon desenvolupament de l’esdeveniment. En Stereo Rent t’ajudem a organitzar una exposició amb els elements audiovisuals necessaris per complir amb les exigències del públic.