Blog

La creatividad en el escenario

La creativitat a l’escenari

L’escenari és el punt principal en multitud d’esdeveniments i és el nexe de referència per al públic i assistents. En funció de la temàtica, vam optar per un tipus d’escenari o un altre, però en la majoria dels casos, és a l’escenari on es desenvolupa el 90% de l’esdeveniment i per això, és important apostar per una creativitat per oferir presentacions úniques i exclusives. Cal cridar l’atenció del públic a través d’accions noves i avui us donem algunes idees per centrar l’atenció en l’escenari.

No cal limitar-se únicament a realitzar un muntatge formal de l’escenari amb l’objectiu que compleixi la seva funció sense més. Aquest ha de tenir vida, ha de reflectir l’objectiu de l’esdeveniment a través d’una sèrie de característiques que marquin la diferència. Cal jugar amb la decoració, la il·luminació i els mobles per aconseguir un escenari únic.

A més, cal jugar amb la ubicació de l’escenari, ja que no es tracta d’una estructura fixa. Podem col·locar-lo al centre de l’esdeveniment per afavorir una interacció i una proximitat amb els assistents. En aquest cas, utilitzarem diferents pantalles i llums dinàmiques per centrar l’atenció en els missatges dels presentadors o oradors. Atreveix-te amb les presentacions 360º.

En esdeveniments d’oci, culturals o musicals, l’escenari pot adquirir multitud de formes i aquí la creativitat no té límits. Utilitza pantalles mòbils, il·luminació dinàmica, fons personalitzats i teles cridaneres per fer del teu escenari una obra d’art.

La creativitat, sens dubte, és un factor clau en el disseny d’un esdeveniment i en els seus continguts. És important treballar en una posada en escena planificada i pensada al detall. Només d’aquesta manera, el teu esdeveniment serà únic i exclusiu i el públic gaudirà del mateix.