Blog

La Marató TV3

Grans esdeveniments solidaris

Stereo Rent organitza grans esdeveniments solidaris i posa a disposició d’empreses i institucions la tecnologia necessària per complir amb les expectatives de cada un dels assistents. Comptem amb tot tipus d’equips audiovisuals que van a potenciar i optimitzar el desenvolupament de l’esdeveniment. En aquest tipus d’esdeveniments és clau la comunicació i per això, des de Stereo Rent t’ajudem a comunicar eficaçment a nivell audiovisual. La nostra experiència en el sector ens atorga la professionalitat necessària per donar forma a grans esdeveniments solidaris d’èxit.

Aquest tipus d’esdeveniments van dirigits a una bona causa, solen ajudar a promoure la col·laboració davant determinats fets o causes solidaries. I mostra d’això es la 25ª edició de La Marató de TV3, on Stereo Rent col·labora amb la instal·lació de 4 pantalles LEDS configurant una espectacular escenografia. Aquesta edició es va dedicar a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. L’empresa va instal·lar també plasmes a la fira de Montjuïc per que els milers de voluntaris no es perdessin cap detall. L’esdeveniment va tenir un gran èxit com cada any i la tecnologia instal·lada fou la protagonista clau en el seu excel·lent resultat.

Aquest és només un exemple de la importància que la tecnologia té en els esdeveniments, en aquest cas en esdeveniments solidaris. Els equips audiovisuals i de tractament de la imatge permeten una difusió reeixida dels continguts. Des d’una carrera, una marató, un torneig, una exhibició, un concert … Des Stereo Rent, t’oferim tot l’assessorament necessari així com la instal·lació del material audiovisual que necessitis per al desenvolupament reeixit del teu esdeveniment. No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres!.