Blog

Esdeveniments exteriors amb les millors prestacions

Donem la benvinguda al mes d’agost i a Stereo Rent seguim treballant en diversos projectes que es desenvolupen a l’aire lliure. Per a l’organització d’aquests esdeveniments el nostre equip té en compte aspectes tècnics concrets per així poder utilitzar els equips audiovisuals més idonis per sonoritzar-lo, il·luminar-lo i també retransmetre’l a la perfecció.

Per distribuir el so de manera eficaç els sistemes Line Array són una molt bona opció ja que estan compostos per diversos altaveus que junts es comporten com una única font sonora. Per tant, els nostres tècnics poden acoblar diverses unitats segons la potència que necessitin i d’aquesta manera asseguren una bona sonorització a cada espai.

D’altra banda, en aquesta època de l’any les hores de sol durant el dia són superiors que a l’hivern. Així doncs, depenent de a quina hora comenci el nostre esdeveniment haurem de descartar els plasmes ja que amb la llum del dia no oferirien una bona visibilitat als assistents.

Les pantalles de LED’s com vam veure en un altre article del blog són una solució eficaç ja que la seva visualització és perfecta fins i tot en les hores de sol. A més, ens permeten realitzar un muntatge de la mida que necessitem i segons les nostres necessitats.

Depenent també de les hores en què s’hagi de fer l’esdeveniment, els nostres tècnics hauran d’anar adaptant la il·luminació a les diferents hores del dia per oferir l’ambient més adequat i que s’adapti a les necessitats específiques de cada moment.