Blog

Personal Stereo Rent

Empresa de lloguer d’equips per a esdeveniments a Barcelona

Stereo Rent és una empresa especialitzada en el lloguer d’equips per a tot tipus d’esdeveniments a Barcelona. Sabem que organitzar un esdeveniment no és una tasca senzilla, i per això ens posem a disposició del client amb un assessorament personalitzat i al detall per assolir l’èxit en cadascun dels seus projectes. Realitzem una valoració del projecte, del material necessari i oferim els mitjans i la tecnologia més adequada per complir amb els objectius.

Posem a disposició del client un ampli catàleg d’equips audiovisuals, com sistemes d’edició, so, vídeo, telecomunicacions, il·luminació, projecció, informàtica, LEDS, traducció simultània, unitats mòbils i votació interactiva. Els sistemes tecnològics més avançats del mercat per fer del teu esdeveniment tot un èxit. A més, seguim creixent cada dia per respondre a les exigents demandes del sector i anem incorporant constantment al nostre magatzem d’equips, tot tipus de sistemes nous que s’adaptin a les necessitats de cada esdeveniment. Des dels inicis, Stereo Rent sempre ha anat a l’avantguarda del sector i continuem innovant i buscant alternatives, per així oferir i comptar amb la més alta tecnologia en el tractament de la imatge.

Disposem de les instal·lacions més avançades del sector, amb 4.500m2 dotats de l‘última tecnologia d’emmagatzematge i logística. El nostre personal gestiona tant l’emmagatzematge i el manteniment de l’estoc com la gestió integral de projectes i una atenció al client totalment personalitzada. Els nostres equips audiovisuals surten del nostre magatzem degudament verificats i amb el seu corresponent codi de control de barres. A més, també comptem amb departament i personal per a reparació i manteniment, amb l’objectiu de garantir que el material estigui sempre en perfecte estat de lliurament.

Confia en Stereo Rent per al desenvolupament del teu esdeveniment. T’oferim assessorament global i integral, així com la instal·lació de tot el material necessari per assegurar l’èxit dels teus projectes.