Blog

Los eventos al aire libre en primavera

Els esdeveniments a l’aire lliure a la primavera

La primavera és una època perfecta pel desenvolupament i la organització d’esdeveniments de qualsevol tipus. El dia és més llarg i les bones temperatures permeten desenvolupar un esdeveniments en multitud d’escenaris i de diferents formats. És a la primavera on els esdeveniments a l’aire lliure es converteixen en principals protagonista, on podem aplicar creativitat i innovació.

Un esdeveniment a l’aire lliure solen tenir una gran participació. Son esdeveniments informals, lúdics, divertits y que presenten una sèrie de característiques pròpies que afavoreixen la comunicació i sociabilitat dels assistents. És per això, que moltes empreses opten per aquests esdeveniments per conèixer millor tan els seus empleats com al seu públic. Es poden realitzar esdeveniments de motivació pels empleats, activitats i jocs en equip, esdeveniments musicals, esportius, sessions de formació, conferencies… Els esdeveniments a l’aire lliure ofereixen un ampli reng de possibilitats i solen gaudir d’un gran èxit.

Son sessions que afavoreixen i milloren la comunicació entre el personal i l’empresa. A més, solen transmetre proximitat, confiança i així permeten millorar la fidelització i connexió amb el públic. Malgrat el caràcter informal d’aquests actes, la organització i planificació segueixen sent summament important. És important comptar amb la opció “a cobert”, per si la previsió meteorològica no és favorable, amb tendals, carpes o un espai alternatiu tancat.

En aquest tipus d’esdeveniments, els equips audiovisuals poden ser un plus a destacar. Aposta per elements innovadors incorporant pantalles de LEDs que es veuen perfectament a plena llum del dia o incorpora un camió pantalla, ideal per aquest tipus d’esdeveniments, i oferir un so de qualitat. Comptar amb Stereo Rent i organitza un esdeveniment a l’aire lliure amb el qual marqui la diferencia.