Blog

El vídeo sota demanda de Netflix aterra a Espanya

Després de molts rumors, ja hi ha data exacta perquè Netflix arribi a Espanya. Serà el proper 20 d’octubre quan estarà disponible per a tots els usuaris espanyols. Es tracta d’un sistema de subscripció, vídeo a la carta (vídeo on demand) que ja engloba més de 60 milions d’usuaris a tot el món. I el seu preu, 7,99 euros al mes. És la tarifa més econòmica dels tres plans de contractació que prepara la companyia nord-americana.

Es tracta d’un servei, disponible en alta definició i en ultra HD 4K, que oferirà pel·lícules originals, programes, sèries i documentals de forma il·limitada a través del seu catàleg i en el moment en què l’usuari ho desitgi. Per a això, només cal tenir una connexió a internet i podràs veure tots els productes des de qualsevol pantalla i dispositiu, portàtil, tablet, smartphone o smart TV.

Aquest sistema destaca per una sèrie de característiques, com una interfície neta, o l’accessibilitat entre els diferents dispositius. A més, una de les claus que posseeix enfront de la competència fa referència als seus continguts propis. Netflix compta amb les seves pròpies sèries que arribaran a Espanya el mateix dia que als Estats Units. A més, tens l’opció de poder veure-les doblades. Un altre aspecte que el fa destacar és el seu eficaç sistema de recomanacions o el fet de no obligar els usuaris a signar contractes de llarga durada.

D’aquesta manera, Netflix se suma al grup de plataformes que ja estan en marxa a Espanya competint per aconseguir una base estable d’usuaris i abonats a través de continguts variats i de qualitat. Parlem de grups com Yomvi o Wuaki per als que Netflix suposarà una gran competència.

Aquest sistema ja està present en nombrosos països europeus i està tenint un gran creixement a nivell internacional. A Espanya, encara haurem d’esperar fins al 20 d’octubre per veure reaccions del públic i usuaris.

 

Font imatge: www.geek.com