Blog

Final Cut Prox

El vídeo, el teu millor aliat en qualsevol esdeveniment

Avui dia, el contingut audiovisual és de summa importància en el sector empresarial i sobretot al món de la comunicació i publicitat. El vídeo acompanya i aporta un valor afegit a qualsevol producte o servei que oferim, a més de transmetre una transparència i un plus de qualitat quant a la informació que plantegem. És una part fonamental de qualsevol esdeveniment, ja sigui a nivell d’usuari o a nivell corporatiu.

Una de les claus per realitzar un vídeo reeixit, a més del contingut, fa referència a l’edició del mateix i aquí entren en joc els diferents programes utilitzats. Des de Stereo Rent oferim diversos equips per dur a terme una perfecta edició de vídeo i oferir un producte acabat d’alta qualitat.

D’una banda, comptem amb el sistema Avid Adrenaline, que és una plataforma d’edició no lineal amb workstation HP8200. Aquest equip edita continguts més significatius d’alta resolució i qualitat. A més, a través d’aquest sistema pots gestionar, editar i distribuir informació amb rapidesa i comoditat. És una eina professional que genera un acabat eficaç i a l’altura de qualsevol esdeveniment.

I d’altra banda, oferim el popular Final Cut Pro X, plataforma d’edició HD no lineal amb workstation Mac Pro de doble processador 6 core. És un sistema que ha anat evolucionant molt al llarg dels últims anys i ofereix un rendiment excel·lent a l’hora d’editar el material. Des de millores en els colors, noves màscares, gran potència…Tot un seguit de característiques que consolida a aquest sistema al mercat. I mostra d’això és que algunes pel·lícules de Hollywood (Focus, Will Smith, 2015) s’han editat amb aquest sistema.

L’important ara és saber què sistema escollir, encara que la qualitat està garantida i gràcies a qualsevol d’aquestes plataformes l’èxit del teu vídeo està garantit.