Blog

Proyector para eventos

El projector perfecte per a cada tipus d’acte

A l’hora de realitzar un esdeveniment és imprescindible comptar amb els convidats, el càtering o la decoració del lloc, però hi ha un altre aspecte que tenir en compte, i que cada dia requereix de major importància i és el tipus de pantalla de projecció que s’utilitzarà. L’important és saber quin és la més adequada, i per això cal saber si es tracta d’un acte professional, de gran envergadura o per contra es tracta d’un esdeveniment que no requereix tanta formalitat.

D’una banda, està la projecció amb trípode que fa referència a un tipus de pantalla amb unes característiques idònies per a esdeveniments senzills i una projecció que no necessita de grans efectes. Són demandades per la seva facilitat d’ús i còmode transport en ser plegable i fàcil de muntar i a més es pot adaptar a diferents altures.

En segon lloc, estan les pantalles de projecció amb bastidor, que es refereixen a un tipus de pantalla amb un suport d’alumini amb 2 potes laterals. Es caracteritzen també per la seva facilitat d’ús, ja que tant la seva armadura com la seva tela són plegables i això afavoreix el muntatge.

D’altra banda, estan les pantalles de projecció amb truss que s’utilitzen per a actes més grans i que requereixen de major tecnologia. És l’únic tipus de pantalla que ofereix una resolució panoràmica de 16:9 a través d’uns ferms suports formats per una tela i una estructura. A més, compta amb una alta qualitat d’imatge.

Finalment, existeix l’opció de comptar amb projectors LCD o DLP. Els primers es caracteritzen per una naturalitat de color que atorga una important lluminositat a les imatges. Per contra, la tecnologia DLP ofereix un gran nivell de contrast i destaca per la seva precisió en les imatges

Una sèrie de característiques que fan d’aquestes pantalles o projectors un element imprescindible perquè el teu esdeveniment sigui un autèntic èxit.