Blog

Concert per la Llibertat

El Camp Nou acogió el sábado 29 de Junio el Concert per la Llibertat, un hito histórico: seis horas de actuación con más de 450 artistas que interpretaron una cuarentena de canciones en diferentes lenguas para reivindicar el derecho a celebrar una consulta para decidir el futuro del país. Los más de 90.000 asistentes que llenaron el estadio, pudieron seguir las actuaciones a través de las 6 pantallas de LEDs instaladas y gestionadas por Stereo Rent.concertllibertat_01 

Blog

Concert per la Llibertat

The Camp Nou hosted Saturday 29th of June the «»Concert per la Llibertat»», a milestone in the history of Catalonia: six hours of show with more than 450 artists performed forty songs in different languages ??to claim the right to hold a referendum to decide the future of the country.

More than 90,000 attendees filled the stadium, and all of them could follow the performances through 6 LED screens installed and managed by Stereo Rent.

concertllibertat_01 

Blog

Concert per la Llibertat

El Camp Nou va acollir dissabte 29 de Juny el Concert per la Llibertat, una fita històrica: sis hores d’actuació amb més de 450 artistes que van interpretar una quarantena de cançons en diferents llengües per reivindicar el dret a celebrar una consulta per decidir el futur del país.

Els més de 90.000 assistents que van omplir l’estadi, van poder seguir les actuacions a través de les 6 pantalles de LEDs instal·lades i gestionades per Stereo Rent.

concertllibertat_01