Blog

cómo organizar un evento en verano

Com organitzar un esdeveniment a l’estiu?

Comença l’estiu, la millor època per a organitzar tot tipus d’esdeveniments a l’aire lliure, esportius, culturals, corporatius… Les bones temperatures afavoreixen la participació d’un gran nombre d’assistents i el bon desenvolupament d’un esdeveniment, i es poden aprofitar multitud de escenaris possibles per aportar novetat i creativitat. Organitzar un esdeveniment a l’estiu requereix d’una sèrie de pautes que puguin garantir l’èxit i així complir els objectius.

  1. Esdeveniment de dia o esdeveniment de nit? És el primer que hauràs de decidir perquè d’això depèn casi tot. Si són esdeveniments més formals escull espais a l’aire lliure, esplanades, carpes, salons oberts… I si és a la nit, pots afegir a la teva decoració torxes o jocs de llums amb espelmes que aportaran calidesa al teu esdeveniment.
  2. La planificació és bàsica i cal marcar inicialment la magnitud de l’esdeveniment, el nombre d’assistents, per així poder organitzar tot el material i contractar el personal suficient per a les diferents àrees (seguretat, neteja, il·luminació …).
  3. La música és un plus en els esdeveniments d’estiu. Aporta bon ambient i afavoreix el bon desenvolupament de l’esdeveniment. Disposa d’un DJ o un equip tècnic de qualitat que permeti ambientar tot l’espai. Equip de so, altaveus, micròfons
  4. Si es tracta d’esdeveniments corporatius, ofereix un càtering amb productes de temporada refrescants, així com granissats i taules acolorides de fruites, agradables en aquesta època. Pot realitzar un còctel a l’aire lliure en terrasses o jardins. Reunions informals per fer grup i accions de socialització entre tots els empleats.
  5. És molt important tenir pensat un pla B per si les condicions meteorològiques fallen. Aposta per para-sols, tendals o carpes per protegir de la possible pluja estiuenca i també com a protecció de l’intens sol.
  6. Aposta per una decoració d’acord a l’esdeveniment, a l’escenari escollit i a l’època. Estiu permet una gran diversitat d’elements i jugar amb ambients plens de color i llum. Aporta creativitat i innovació per afavorir la sorpresa dels assistents.

Aquests són només alguns consells per organitzar un esdeveniment a l’estiu que compleixi amb les expectatives. Recorda la importància de comptar amb un equip professional que t’ajudi en cada pas del camí. Des de Stereo Rent, posem a la teva disposició tot el necessari perquè el teu esdeveniment assoleixi l’èxit desitjat.