Blog

unidad móvil

Cobertura professional i eficaç per a diferents retransmissions

A l’hora de dur a terme un esdeveniment, ja sigui de gran magnitut, o per realitzar simples retransmissions en exteriors, és necessària, en moltes ocasions, la utilització d’una unitat mòbil que atorgui l’adequada cobertura de l’acte i permeti traslladar l’estudi de televisió a qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Parlem aquí de les unitats mòbils, utilitzades sobretot en les emissions esportives, grans concerts, esdeveniments, sèries o notícies d’abast per a retransmissions en directe i en espais exteriors. Aquestes unitats fan referència a un sistema complet de controls de producció i tècnics com el que et pots trobar en un programa de televisió, però amb la diferència que està instal·lat en un vehicle. Aquest equip compta amb tot tipus d’elements, controls de so, trípodes, càmeres portàtils, objectius, taula de realització, magnetos…

Gràcies a un enllaç de radiofreqüència la unitat pot connectar amb l’emissora de televisió i així oferir una cobertura i emissió en directe. És un sistema imprescindible per a les produccions a gran escala o gravacions prèvies a un esdeveniment per a ser editades amb posterioritat. A més, també poden transmetre a una altra unitat mòbil i emmagatzemar senyals de vídeo.

En Stereo Rent som conscients de la importància d’aquests sistemes per a grans esdeveniments i per això oferim un equip format per sis càmeres Sony BVP – E30WSP de 14 bits progressiva 16/9, un mesclador Snell & Wilcox Kahuna, monitorització Sony, un vídeo servidor Grass Valley K2 de 4 canals bidireccionals, un tituladora Avid DEKO 550, quatre magnetos de diferents formats segons la necessitat, a més d’un mesclador àudio Yamaha 01V96 i la matriu digital intercom Clearcom Eclipse Pico. Tots els elements necessaris per oferir una cobertura eficaç, professional i d’alta qualitat.