Blog

Escenografía evento

Aposta per l’escenografia amb una decoració original i nova

La forma de planificació i posada en escena d’un esdeveniment estan marcades actualment per la constant evolució de les noves tecnologies, la importància d’Internet i l’ús de les xarxes socials, i un dels factors més importants d’aquests actes fa referència a la decoració dels mateixos. Els grans esdeveniments van acompanyats d’impactants i enginyoses escenografies. Les empreses busquen diferents recursos visuals que permetin al seu públic associar-los amb la marca. L’objectiu és transmetre la imatge corporativa a través d’una decoració que reflecteixi a l’empresa.

Des de la il•luminació, les projeccions, la distribució de les cadires o la forma en la qual està organitzat l’esdeveniment. Cal cuidar tots els detalls i apostar per un eix temàtic. L’escenografia ajuda a transmetre l’objectiu de l’esdeveniment, però sobretot és la forma més versàtil que les empreses tenen per difondre la seva imatge de marca. Cal buscar l’originalitat, la novetat i fer ús de la nova tecnologia per oferir solucions atractives. Les possibilitats són molt variades.

Avui dia cobra molta importància el photocall, el mobiliari emprat, la distribució del mateix, el disseny del decorat o fins als colors i la aromatització. Podem optar per faristols, tarimes, catenàries, estructures de *truss, modulars, cortines de led’s…. Són molts els elements sobre els quals es poden treballar per garantir un resultat atractiu als assistents. L’important és conèixer per endavant totes les possibilitats i escollir aquelles que es adeqüin als valors i filosofia de la marca. L’aspecte lúdic també cobra importància, ja que cada dia més es fomenta la participació dels assistents.

Sens dubte, l’escenografia fa que un acte sigui recordat, que es parli d’ell. Apostar per ella i per una decoració original i nova afavoreix l’èxit d’un esdeveniment.