Blog

18º Guanya’t el Cel amb el Pare Manel

Torna la gala solidaria del pare Manel Stereo Rent hi col·labora un any més amb l’aportació dels equips audiovisuals per a fer possible el 18è Guanya’t el Cel amb el Pare Manel que tindrà lloc el proper dilluns 2 de juny a les 21h al BTM (Barcelona Teatre Musical).

Manel Fuentes, Estopa, Jordi Évole, Carlos Latre, Ximenis, Carlos Blanco, el mago Pop, Carles Flavià, l’Adn de l’Ànima i Joan Manel serrat són alguns dels convidats al festival.

Si no et vols pedre aquest espectacle amb una programació de luxe, pots comprar ja les teves entrades a la seu de la Fundació Pare Manel (http://www.paremanel.org/) i a través de la web de venta de El Periódico de Catalunya (https://proticketing.com/elperiodico/ca_ES).

Nosaltres hi serem. Tu, hi faltaràs? 

Blog

18º Guanya’t el Cel amb el Pare Manel

Vuelve la gala solidaria del Pare Manel Stereo Rent colabora un año más con la aportación de los equipos audiovisuales para hacer posible el 18º Guanya’t el Cel amb el Pare Manel que tendrá lugar el próximo lunes 2 de junio a les 21h en el BTM (Barcelona Teatre Musical). Manel Fuentes, Estopa, Jordi Évole, Carlos Latre, Ximenis, Carlos Blanco, el mago Pop, Carles Flavià, l’Adn de l’Ànima y Joan Manel Serrat son algunos de los invitados al festival. Si no quieres perderte este espectáculo con una programación de lujo, puedes comprar ya tus entradas a través de la sede de la Fundació Pare Manel (añadir link a http://www.paremanel.org/) y a través de la web de venta de El Periódico de Catalunyab (añadir link a https://proticketing.com/elperiodico/ca_ES). Nosotros estaremoa allí. Y tu, ¿te lo vas a perder? 

Blog

18º Guanya’t el Cel amb el Pare Manel

Pare Manel’s charity festival is back again

Stereo Rent collaborates one more year with the audiovisual equipment to enable the 18th edition of the Guanya’t el Cel amb el Pare Manel festival. It will be held on Monday 2nd of June at 21pm at BTM (Barcelona Teatre Musical).

Manel Fuentes, Estopa, Jordi Évole, Carlos Latre, Ximenis, Carlos Blanco, el mago Pop, Carles Flavià, l’Adn de l’Ànima and Joan Manel Serrat are some of the guests.

If you do not want to miss this festival with a luxury program, you can buy your tickets at the headquarters of the Fundació Pare Manel (http://www.paremanel.org/) and through the sale website of El Periódico de Catalunya (https://proticketing.com/elperiodico/ca_ES).

We will be there. And you? Will you miss it?