Blog

espectacle visual amb el vídeo mapping

Sorprèn als teus convidats amb un espectacle visual gràcies al vídeo mapping

En qualsevol esdeveniment si sorprenem als convidats amb alguna cosa original i fora del comú aconseguirem captar immediatament la seva atenció i aconseguirem que es portin un record memorable i especial.

Buscar una forma d’impactar? El vídeo mapping i la projecció 3D són dues tècniques que permeten, gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies, aconseguir resultats sorprenents.

Aquesta tècnica es basa en la projecció d’imatges i vídeos sobre superfícies reals, com per exemple edificis. El resultat és un efecte en moviment o 3D que ofereix a l’espectador un espectacle visual sense igual.

Generalment aquestes projeccions van acompanyades de música o efectes sonors per aconseguir encara més impacte arribant a donar vida als suports on es projecten gràcies a les il•lusions òptiques i el volum que s’aconsegueix.

Per aconseguir que els continguts es vegin a la perfecció, recomanem realitzar el vídeo mapping en espais tancats o de nit perquè no es perdi intensitat lumínica i el resultat sigui espectacular.

Vols incorporar aquesta tècnica innovadora en el teu esdeveniment? Contacta amb nosaltres i t’oferirem les opcions de vídeo mapping i projecció en 3D més espectaculars.