Blog

christie boxer 4k30

Projector 30K per a grans façanes

Els projectors ens permeten oferir grans experiències audiovisuals creant pantalles virtuals en diferents escenaris. Es tracta d’una tecnologia clau en tot tipus d’esdeveniments. Per això, avui ens volem centrar en el projector Christie Boxer 4k30, ideal per a projeccions sobre construccions o façanes.

Es tracta d’un projector amb grans prestacions i una resolució nativa de 4k que equival a tenir quatre vegades una resolució Full HD en una sola imatge. Aquest Christie Boxer és un sistema de tecnologia DLP el que permet oferir gran contrast i nitidesa, així com una lluminositat i brillantor de 30.000 lúmens a partir de 6 llums d’alta pressió de mercuri. Aquest equip té una capacitat de projecció integral i omnidireccional, ja que permet un ús en qualsevol posició, fins i tot en mode central o vertical. A més, la seva tecnologia permet realitzar blending i warping i realitzar projeccions en superfícies corbes o irregulars, per la qual cosa és ideal per a mappings.

El Christie Boxer 4k 30 és un sistema destacat que incorpora un panell LCD en color amb tota la informació relativa a les dades de l’equip, voltatge d’entrada, ús de llum o senyal de previ, entre d’altres dades. I també compta amb la tecnologia NFC, el que permet comprovar des d’un telèfon intel·ligent l’estat de l’equip.

En definitiva, es tracta d’un projector ideal per a esdeveniments culturals, corporatius i ofereix un gran disseny amb un consum, pes i mida reduïts, el que afavoreix el seu transport. En Stereo Rent creiem que es tracta d’un projector perfecte per al mercat de lloguer i per les seves diferents prestacions, es garanteix un resultat de qualitat.