Blog

¿Por qué hacer un evento en tu empresa?

Per què fer un esdeveniment en la teva empresa?

Moltes companyies no són encara conscients de la importància que tenen els esdeveniments per al desenvolupament d’una empresa en molts dels sentits, a nivell personal, laboral i a nivell de creixement. A la pregunta de, per què fer un esdeveniment en la teva empresa?, les respostes poden ser molt variades. Potser per donar-te a conèixer, per mostrar els teus productes i serveis de la millor manera possible. O per comunicar la identitat d’empresa, els valors, el tipus de treball i servei que fas. Però a més, has de realitzar un esdeveniment per situar-te en el sector en què treballes i plantar-li cara a la competència. Coneixeràs a la competència i t’acostaràs a ella, t’aportarà grans beneficis conèixer més el teu entorn, per innovar i poder oferir un plus als clients. Però a més, hi ha moltes altres raons per realitzar un esdeveniment.

  • Conèixer al teu públic. Avui en dia, el client és vital per a qualsevol empresa i fomentar la relació amb ell és la clau. Els esdeveniments són una manera d’apropar-te al teu públic objectiu, escoltar les seves preguntes, els seus dubtes i així desenvolupar productes segons les seves necessitats. A més, et permet enriquir dia a dia el servei d’atenció al client.
  • Els esdeveniments milloren la relació de l’empresa amb els diferents empleats a través d’un treball en equip eficient.
  • Augmentar l’impacte social a nivell de mitjans i gràcies a les xarxes socials. Un esdeveniment sol ser difós en mitjans locals, en funció de l’abast de l’empresa i això és una cosa vital per potenciar la teva imatge. A través de les xarxes socials, pots treure-li el doble de partit a qualsevol esdeveniment, la interacció amb el client, la comunicació bidireccional…
  • Afavorir la rellevància de la teva empresa. Els esdeveniments permeten a les companyies situar-se al mercat i gràcies a això, augmentar la rellevància, l’impacte i en general la imatge de la companyia es veu reforçada. Consolidació.
  • Oferir informació de qualitat i presentar un producte o servei amb consistència. No s’ha de fer esdeveniments perquè sí, sinó que s’ha d’oferir al públic alguna cosa de valor. Desenvolupar un esdeveniment requereix d’un pla de màrqueting eficaç i organitzat.
  • Increment de vendes. Aquest és sempre el principal objectiu i si sabem fer les coses serà la conseqüència del nostre treball.

En definitiva, per què fer un esdeveniment en la teva empresa? Ni més ni menys perquè t’aporta rellevància, credibilitat, impacte social, vendes i professionalitat. I després d’això, ¿encara tens dubtes? Aposta per un esdeveniment corporatiu i veuràs créixer el teu negoci. Des de Stereo Rent t’assessorem amb una atenció personalitzada i t’ajudem a desenvolupar un esdeveniment de qualitat. No t’ho pensis més i mans a l’obra.