Blog

Pantallas táctiles para tus conferencias

Pantalles tàctils per les teves conferències

A Stereo Rent comptem amb els millors equips tecnològics per afavorir l’èxit dels vostres esdeveniments i així satisfer totes les demandes i necessitats. Es tracta d’una tecnologia d’avantguarda amb la que ens adaptem al creixement constant del sector. Avio us presentem dos models de pantalles tàctils ideals per tot tipus de conferències, fires, estands, reunions d’empresa, mítings…

Ambdós sistemes de tecnologia LED i resolució 16:9, ofereixen una imatge perfecta i un resultat de qualitat. Son pantalles ideals per presentar els millors moments de l’any, els propòsits i els objectius del 2017, o tot tipus de balanços, gràfics i avaluacions d’empresa davant dels empleats i assistents.

Les pantalles tàctils de 55” disposen de detecció d’infrarojos, vidre antireflectant, sistema de comunicació “Full speed USB” y connexió d’entrada HDMI. Les pantalles tàctils de 65” tenen una brillantor de 500 nits i connexions d’entrada i sortida HDMI, VGA i DVI-D. Permeten dotar l’esdeveniment d’originalitat i novetat, i així captar l’atenció dels assistents per la possibilitat d’interactuar amb imatges que es van presentant.

Lloga ja el teu plasma a Stereo Rent i aposta per la tecnologia de qualitat pels teus esdeveniments.