Blog

pantalles led

Les Pantalles LED’s

Avui dia, en el mercat hi ha diferents tipus de pantalles de LED’s. StereoRent s’ha especialitzat en les denominades pantalles modulars o tipus cortina, perquè ofereixen una visibilitat perfecta des de qualsevol angle i a qualsevol hora de l dia.

El primer que hem de tenir en compte si l’event es d’interior o exterior, ja que hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós casos com per exemple els models ABSEN A10, ACTIVELED 16mm o LH1050J (outdoor) i altres que degut a les seves característiques només es poden utilitzar en un ambient en concret, indoor (LEDMAN U4+ o LH0630J).

Disposem de models de pantalla des de 2.000 fins a 7.500 nits. Les pantalles tenen l’avantatge de veure’s millor inclús en el seu moment de màxima intensitat i amb les condicions més adverses.

Depenen de la distancia que hi ha entre l’espectador i la pantalla, en la visita tècnica els nostres professionals decidiran també el tipus de resolució més adequada. El denominat píxel Pitch és la variable que determina aquesta resolució i indica la distancia entre els LED’s (píxels en mil·límetres). Per tant, quan menor sigui la distancia entre els píxels necessitarem una resolució major 4, 6, 10, 16 i 20mm.

Si esteu pensant en fer una acte interior recomanem la LEDMAN U4+. Aquest mòduls tenen unes dimensions petites de 480mm x 480mm x 70mm, podem fer pantalles de fins a 100m2. La brillantor es de 2.000 nits, la resolució dels píxels de 4mm i un pes de 8kg per mòdul.

 

Si voleu facilitat a l’hora del muntatge, el camió pantalla és la millor opció. Les dimensions de la pantalla son de 18m2, amb un píxel pitch de 10mm, aspecte d’imatge 16:9 i un consum de 10kw. Aquest model disposa de generador incorporat i la instal·lació es pot realitzar en màxim 1 hora.