Blog

Los mejores proyectores para convenciones y salas breakout

Projectors per convencions i sales breakout

A Stereo Rent tenim un ampli catàleg d’equips audiovisuals pels teus esdeveniments. Avui ens volem centrar en els projectors. Sistemes ideals per reunions corporatives, convencions en hotels o meetings en sales de treball, reunions o sales breakout.

Tenim un projector mitjan amb 6000 lumens de lluminositat i resolució nativa de 1920 x 1200. Aconsegueix que les teves imatges semblin més reals mitjançant la millora de la nitidesa i la brillantor. Un projector LCD de fàcil ús i instal·lació i amb un disseny molt actual.

Per altre banda, comptem amb un projector de 8500 lumens ANSI i tecnologia DLP, amb la mateixa resolució de 1920 x 1200 que l’anterior i un excel·lent contrast 2500:1. El llum disposa d’un sistema d’ús en mode eco que li dóna una durabilitat d’entre 2000 hores i 4000 hores.

Aquests projectors mitjans (de 6000 a 9000 lumens) son una excel·lent solució i son ideals per convencions en hotels o en sales breakout. Els nostres projectors faran que les teves imatges brillin amb llum pròpia, gràcies al seu procés de color, la seva alta definició de imatge i la seva gran versatilitat. Confia en Stereo Rent i opta per aquests projectors per als teus esdeveniments!