Blog

foco hmi

Il·lumina el teu esdeveniment a l’aire lliure amb HMI

Necessites un sistema d’il·luminació per al teu esdeveniment? En Stereo Rent t’ajudem a escollir la llum adequada per al teu projecte audiovisual (concert, congrés, convenció, exposició, fira, esdeveniment corporatiu …) i disposem en el nostre magatzem amb tot tipus de sistemes de llum. Des de il·luminació de quars, de retallada, freda o il·luminació HMI. Avui ens centrem en la llum HMI, ideal per a esdeveniments a l’aire lliure a causa de les seves característiques.

Els focus HMI ofereixen una llum intensa i potent. En aquest cas, disposem de dos sistemes, HMI Desisti 1200W y HMI Desisti 400W. Amb una lent de Fresnel 6″, la seva diferència bàsica resideix en la potència. Poden cobrir grans àrees gràcies a les característiques bàsiques de la seva llum HMI, molt útil per aconseguir efectes de dia. Són lleugers, permeten un enfocament suau i són fàcils de manejar. Destaquen per la qualitat dels seus resultats i per oferir una intensitat de llum ideal per a esdeveniments a l’aire lliure.

La il·luminació fa referència a un aspecte clau en qualsevol esdeveniment, aporta personalitat i caràcter al lloc i permet oferir diferents ambients, així com atraure l’atenció del públic sobre diversos aspectes. Si encara tens dubtes sobre quin tipus d’il·luminació escollir per al teu esdeveniment, compta amb Stereo Rent i els nostres professionals t’aconsellaran sobre la llum adequada per al teu projecte.