Blog

Iluminación en eventos

Aconsegueix la il•luminació perfecta per a cada esdeveniment

La llum crea espais, acompanya a la decoració, l’escenografia i ressalta diferents zones atorgant-los un caràcter propi. És un aspecte fonamental a tenir en compte en qualsevol esdeveniment, ja que a través d’ella som capaços de transmetre un ambient o un altre i ens permet donar-li personalitat al nostre acte. Per això, és important saber què llum cal escollir segons les característiques de cada esdeveniment, si és de dia, de nit o es realitza en espais interiors o exteriors.

La il·luminació varia molt segons el tipus d’acte, el moment i el lloc escollit per al mateix. Cal trobar la manera més eficaç d’il·luminar els diferents espais, a diferència dels esdeveniments que es desenvolupen a l’aire lliure i durant el dia, on el sol va a ser l’encarregat de realitzar aquesta funció.

Per a esdeveniments a l’aire lliure quan la llum natural va desapareixent, és important comptar amb una llum indirecta, però que alhora ofereixi la visibilitat necessària a tot moment. Hem de situar els focus més intensos a les zones principals que volem destacar. En aquest cas, la llum freda és ideal per il·luminar espais relegats a un segon pla, sobre una llum més càlida.

D’altra banda, en espais interiors, la llum cobra molta important doncs és una de les claus de l’acte. S’ha d’utilitzar una il·luminació més intensa, en tractar-se d’un esdeveniment més exigent amb il·luminació tant de fons com a principal, en funció de la zona que vols ressaltar.

Des de Stereo Rent us ajudem a escollir la llum més adequada i per això, oferim tot tipus d’equips d’alta qualitat per a esdeveniments de qualsevol volum i complexitat, entre els quals es diferencia la il·luminació de llum freda (Cotelux), la il·luminació de quars (Ianiro 650/1000/2000w), HMI (Desisti 400/1200w) i la il·luminació de retallada (Strand lighting 600w). Gràcies a aquests sistemes aconseguiràs la llum perfecta per a cada esdeveniment