Serveis

Proporcionem els equips i el personal tècnic necessari per dur a terme congressos, convencions, esdeveniments culturals i esportius, fires i exposicions en qualsevol espai amb les diferents solucions tecnològiques del mercat.

 

Els serveis que oferim son: serveis audiovisuals, pantalles de LEDs i sistemes de projecció multi pantalla, directe de vídeo, vídeo-mapping, il·luminació, votació electrònica, traducció simultània, iPads, videoconferència, videostreaming, tauler digital interactiu, informàtica i tot el necessari per la perfecta realització del seu esdeveniment a més de disposar de la possibilitat de realitzar el projecte i el disseny del seu esdeveniment.

organizacion eventos gran formato

Disposem dels últims equips en el mercat per fer de seu esdeveniment tot un luxe. En el departament d’àudio, els nostres tècnics realitzen un estudi previ del projecte per determinar el millor material per la a perfecta sonorització de l’emplaçament de l’esdeveniment.

El departament de vídeo, també fem un estudi previ del projecte i a més disposem dels últims processadors, mescladors, servidors de continguts i directes de vídeo, tant en SD, Full HD i 4K. També realitzem la postproducció dels vídeos dels esdeveniments.

Instal·lem pantalles de LED’s, tant d’exterior com d’interior, amb las mesures i formes que més convingui al seu esdeveniment. En aquest departament, els nostres tècnics realitzen proves per ver el funcionament i les pantalles que el client tria.

Tenim qualsevol tipus d’il·luminació per fer espectacular i únic els seu esdeveniment. Llum interior i exterior amb llum convencional o LED.

Tenim construccions autoportants modulars, adaptables a qualsevol espai o escenari fets a mida de fusta o qualsevol material per espais particulars o necessitats molt específiques.